Σελίδες

«Δύο είναι οι εχθροί της πολιτικής και του πολιτισμού: ο λαϊκισμός και ο ελιτισμός.»

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ κ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΕ




  Παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό εκατοντάδες δηλώσεις αρμοδίων και αναρμοδίων, υπεύθυνων και ανεύθυνων για την οικονομική κρίση με προτάσεις και λύσεις που έχει η χώρα μας..
Κορυφαίος όλων ο κ. Δασκαλόπουλος ο πρόεδρος του ΣΕΒ, με περίσσιο θράσος βάλει κατά πάντων αποδίδοντας ευθύνες σε όλους !
Κύρια αιχμή του το σπάταλο κράτος και αποκορύφωμα όλων, οι προτάσεις του για μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα με κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων...

Είναι καιρός το υπουργείο οικονομικών και οι λοιποί αρμόδιοι να βάλουν στην θέση του τον υπερφίαλο πρόεδρο του ΣΕΒ.
Ο κ. Δασκαλόπουλος και τα εκάστοτε προεδρεία του ΣΕΒ συμμετείχαν στην διαμόρφωση όλων των αναπτυξιακών νόμων στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια.
Αναπτυξιακοί νόμοι που έδωσαν πολλές εκατοντάδες δις ευρώ, πολύ περισσότερα από το χρέος της χώρας, στον κ. Δασκαλοπουλο και τους συναδέλφους του.
Χρήματα του Ελληνικού λαού που δόθηκαν για ανάπτυξη επενδύσεων και την δημιουργία θέσεων εργασίας!
Το ερώτημα που απευθύνουμε εμείς στον κ. Δασκαλοπουλο είναι που πήγαν τα χρήματα αυτά! Πόσες επενδύσεις έγιναν με πόσα χρήματα και εάν αυτός και οι συνάδελφοί τήρησαν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.
Που είναι οι θέσεις εργασίας που υποτίθεται ότι θα δίνατε σε αντιστάθμισμα για τα χρήματα που πήρατε με τους αναπτυξιακούς νόμους?
Αυτοί που στην κυριολεξία ξεκοκάλισαν τον πλούτο του ελληνικού λαού καλά θα κάνουν να σωπάσουν και να ζητήσουν και μια συγνώμη από τον ελληνικό λαό!
Είναι καιρός το υπουργείο οικονομικών να κάνει μια έρευνα σε βάθος 15 ετίας και να μην κωφεύει , για να δούμε που πήγαν όλα αυτά τα κονδύλια των αναπτυξιακών νόμων, αν έγιναν οι επενδύσεις αν δημιούργησαν θέσεις εργασίας αν λειτουργούν οι επιχειρήσεις που ωφελήθηκαν από τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου.


Τέλος κ Δασκαλοπουλε ζητάτε μείωση μισθών..
Το κόστος αγοράς των προϊόντων της μέχρι πρόσφατα επιχείρησης σας από το 2001 έως σήμερα έχουν αυξηθεί από 80 έως 120% !
Από το 2001 έως σήμερα πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί των εργαζομένων σας; Πάντως όχι πάνω από 25%..
Να θυμίσω ότι μειώθηκε και ο συντελεστής της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων κατά την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας.
Φάγατε τα χρήματα του ελληνικού λαού και τώρα ζητάτε να πληρώσει και τον λογαριασμό…
μαζευτείτε γιατί προκαλείτε…

                                         Κωνσταντινίδης Δημήτρης
                                         Δημοσιογράφος,νομαρχιακός σύμβουλος
                                         ανατολικής Αττικής,επιλαχών βουλευτής
                                         ΠΑΣΟΚ περιφέρειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου